Boksen voor vrouwen!

Voor de dames hebben wij een nieuw concept, boksen voor vrouwen ontwikkeld. Boksen voor vrouwen is een stevig workout waar je veel calorieën verbrandt en spierverstevigend werkt. Bovendien scherp je uw mentale en fysieke weerbaarheid aan en krijgt je een goede conditie. Er zijn geen mannen aanwezig wat toch de instapdrempel verlaagt en er wordt niet gespard zodat je niet met blauwe plekken naar huis gaat.

Boksen voor vrouwen – training

Onze bokstraining bestaat uit een toffe groep dames!  Er wordt gestart met een lichte opwarming, en meteen erna vliegen we erin met leuke bokstechnieken en verschillende bokscombinaties.

Halverwege de training drijven we het tempo op met kracht en conditiedrills. Tijdens deze drills verbrandt je veel calorieën en de oefeningen werken spierverstevigend. Daarna wordt de training verdergezet met intensieve bokscombinaties. We sluiten rustig af met een cooldown en stretching.

Boksen voor vrouwen = ontstressen

Boksen voor vrouwen is de ideale training. Het is een mix van actieve ontspanning, een goede workout en je leert jezelf verdedigen en je doet aan actieve vetverbranding met een verhoogde stofwisseling tot gevolg. Je hebt een uurtje voor jezelf waarbij je alle stress van de dag kan achterwege laten en je leert nieuwe mensen kennen.

boksen voor vrouwen