Krav Maga in Eeklo

Krav Maga is het befaamde Israëlische zelfverdedigingssysteem van de ongewapende strijd, en was nog tot relatief kort geleden een geheime zelfverdedigingmethode. Slechts voorbehouden aan veiligheidsagenten van Mossad, en leden van elite-eenheden in het Israëlische leger. Het systeem is overgenomen door het leger, de nationale politie en de veiligheidsdiensten, als de officiële methode van zelfverdediging en het ongewapende gevecht. Het is praktische zelfverdediging en zeer effectief in het van man tot man gevecht en tegen meerdere aanvallers.

Krav Maga

Krav Maga Training

Onze Krav Maga training is geschikt voor iedereen. Iedereen moet immers in staat zijn om zichzelf te kunnen verdedigen. Standaard leren we ons verdedigen tegen volgende situaties.

  • Stoten en trappen, zowel staand als op de grond
  • Verdediging tegen wurgingen en houdgrepen
  • Verdediging tegen meerdere aanvallers
  • Verdediging tegen mesbedreigingen en mesaanvallen
  • Verdediging tegen bedreiging met een pistool
  • De do’s en dont’s tijdens een gijzelingssituatie/verkrachting

Het doel is in staat zijn uzelf in veiligheid te kunnen brengen.

Stressconditionering

Tijdens onze Krav Maga training leer je met stress omgaan, zowel fysiek als mentaal. Vaak wordt men aangevallen wanneer men niet 100% fit is. Je komt moe thuis van je werk, en opeens gebeurt het… We leren je omgaan in zo’n situaties door fysieke en mentale trainingen. We simuleren bepaalde situaties in scenariotrainingen. Dagelijks worden er mensen overvallen, bestolen, geslagen, verkracht of vermoord. Dit is niet wat we willen horen, maar helaas wel wat dagelijks in de krant staat. Steek je kop niet in het zand, en wacht niet tot het jou overkomt. Spring binnen voor een proefles en overtuig jezelf van het beste zelfverdedigingssyteem ter wereld voor burgers.

Krav Maga training
Scannen van de omgeving
Gebruik van knie en elleboogstoten
Explosiviteit
Controle van het grondgevecht

Krav Maga

Door meer dan 20 jaar actief te zijn in de bewakingssector wordt ik meer dan regelmatig geconfronteerd met conflicten en geweldsbeheersing. Als erkend bodyguard en Head Instructor van UFFC ben ik dan ook uw aangewezen instructeur om je Krav Maga training te geven.