Thaiboksen

Iedere maandag kan je bij ons Thaiboksen. Thaiboksen is een belangrijk deel in het staand gevecht in een MMA fight. Daarom wijden we een ganse training aan dit stand-up gedeelte. Op donderdag worden de Thaiboks technieken geïntegreerd in de MMA training.  Een Thaiboks training houd in dat er optimaal gebruik gemaakt wordt van stoten, trappen, knieën, ellebogen en clinchen. Thaiboksen is zonder twijfel één van de hardste en efficiëntste Martial Arts sports dat er bestaat in het staand gevecht. Doch met een goede bescherming en coaching worden blessures tot een minimum herleid. 

thaiboksen

Thaiboksen – trainingen

Onze thaibokstrainingen zijn toegankelijk voor iedereen. Zowel voor meisjes als voor jongens vanaf 16 jaar. Dit kan vanuit de interesse in het thaiboksen zijn of voor het staand werk te verbeteren in de MMA.

De training bestaat uit een opwarming, gevolgd door een technische training. We sluiten af met een sparring en een cooldown. Iedereen traint op zijn niveau, in de sparring wordt er vooral getraind op de timing van de aangeleerde technieken. Sparring is voor beginners niet echt aangewezen omdat ze nog niet over de basis beschikken. Wij verplichten dan ook niemand niet om te sparren.

Blessures worden ten allen tijde vermeden, en respect voor uw trainingspartner staat bij ons op de eerste plaats.

Thaiboksen – materiaal

Om te kunnen deelnemen aan onze thaibokstrainingen heb je uiteraard trainingsmateriaal nodig. De eerste lessen kan je materiaal van ons gebruiken. Nadien koop je best bokshandschoenen, scheenbeschermers en een bitje. Dit kan aangekocht worden bij ons in de gym. Wij verkopen mooi degelijk boksmateriaal tegen betaalbare prijzen. Zie onze webshop.