Thaiboksen

Je kan bij ons iedere maandag Thaiboksen. Het thaiboksen vormt een belangrijk onderdeel in het staand gevecht in een MMA gevecht. Daarom besteden we een ganse training aan dit staand gevecht. Op donderdag worden de thaibokstechnieken geïntegreerd in de MMA trainingen. Een thaibokstraining bestaat uit stoten en trappen, technieken met de ellebogen, de knieën en het clinchen. Thaiboksen is zonder twijfel één van de beste en hardste vechtsporten die er staand bestaan. Echter met een goede bescherming en coaching worden blessures tot een minimum herleid.

thaiboksen

Thaiboksen – trainingen

Onze thaibokstrainingen zijn toegankelijk voor iedereen. Zowel voor meisjes als voor jongens vanaf 16 jaar. Dit kan vanuit de interesse in het thaiboksen zijn of voor het staand werk te verbeteren in de MMA.

De training bestaat uit een opwarming, gevolgd door een technische training. We sluiten af met een sparring en een cooldown. Iedereen traint op zijn niveau, in de sparring wordt er vooral getraind op de timing van de aangeleerde technieken. Sparring is voor beginners niet echt aangewezen omdat ze nog niet over de basis beschikken. Wij verplichten dan ook niemand niet om te sparren.

Blessures worden ten allen tijde vermeden, en respect voor uw trainingspartner staat bij ons op de eerste plaats.

Thaiboksen – materiaal

Om te kunnen deelnemen aan onze thaibokstrainingen heb je uiteraard trainingsmateriaal nodig. De eerste lessen kan je materiaal van ons gebruiken. Nadien koop je best bokshandschoenen, scheenbeschermers en een bitje. Dit kan aangekocht worden bij ons in de gym. Wij verkopen mooi degelijk boksmateriaal tegen betaalbare prijzen. Zie onze webshop.